avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Activitate stefannataly

Activitate stefannataly

Buna ziua , contabila mi-a spus ca nu o sa simt diferenta la PFA anul acesta fata de cum era anul trecut .Vreau sa ma asigur ca sa stiu daca cresc preturile serviciilor .Am PFA CURSURI la un venit lunar de 5400 lei cum raman in avantaj sau dezavantaj fata de anul trecut ? un calcul se poate ? Multumesc
Răspuns la discuția Incetarea activitatii brusc
Multumesc
Răspuns la discuția Incetarea activitatii brusc
Multumesc , ei spun ca nu au cum sa ma mai trimita la lucru ca camionul meu este defect si ei nu vor sa mai investeasca /repare ...si nu este concediere , ma pun pe mine sa-mi scriu demisia .Deci tot ce pot face este sa prelungesc cu preavizul ?
Buna ziua , am o problema .Lucrez ca sofer de 5 luni la o firma si in seara asta mi-a dat mesaj ca brusc vrea sa-si vanda camioanele si ca raman fara loc de munca de pe o zi pe alta , adica a mentionat ca nu mai plec in urmatoarea cursa care trebuia sa fie maine .... Ce pot sa fac ? este legal ce s-a intamplat ?Cum as putea proceda ?
Răspuns la discuția Amenzi si impozit
multumesc
Răspuns la discuția Amenzi si impozit
Multumesc
Buna ziua , am cateva amenzi neplatite .Vreau sa -mi fac domiciliu la tata .El este proprietar .Nu o sa mai poata platii impozitul ?
Buna ziua , este legal sa-mi dea angajatorul diurna cu o luna in urma? Lucrez ca sofer.
Răspuns la discuția Furt baterii camion
Multumesc de raspuns ! slabe sanse sa il gasim .Pe camere nu se vede bine ...e ca o umbra
Răspuns la discuția Furt baterii camion
verbala .Fata in fata si la telefon