avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diurnă, plata cu o luna în urmă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diurnă, plata cu o luna în urmă

Buna ziua , este legal sa-mi dea angajatorul diurna cu o luna in urma? Lucrez ca sofer.

Alte discuții în legătură

Plata diurna Morozan Maria Morozan Maria Lucrez din 13 ianuarie ca sofer in Germania pentru un angajator roman . In contract nu se precizeaza data la care se face plata , se precizeaza doar ca diurna ... (vezi toată discuția)
recupera diurna? Neagu31 Neagu31 Buna ziua,numele meu este Neagu Mihaită. Am o intrebare: Cum pot recupera diurna pe o luna de la angajator. Am fost angajat in Danemarka ca șofer pe tir. ... (vezi toată discuția)
Intrebare - legalitate retinere diurna Cryploy Cryploy Buna ziua .Lucrez ca sofer de TIR pentru o firma din Romania cu contract legal salariu minim pe economie la care se adauga diurna pentru zilele care lucrez ... (vezi toată discuția)