avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata diurna
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata diurna

Lucrez din 13 ianuarie ca sofer in Germania pentru un angajator roman . In contract nu se precizeaza data la care se face plata , se precizeaza doar ca diurna este de 60 E / zi .In ce data a lunii pot incasa diurna ?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Ianuarie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cristinel Horeanu , Consilier juridic 10:46, 23 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua , Data exacta ar trebui sa fie trecută în regulamentul de ordine interioara al societății la care sunteți angajat. Discutați cu angajatorul .

Morozan Maria a scris:

Lucrez din 13 ianuarie ca sofer in Germania pentru un angajator roman . In contract nu se precizeaza data la care se face plata , se precizeaza doar ca diurna este de 60 E / zi .In ce data a lunii pot incasa diurna ?

Ultima modificare: Miercuri, 22 Ianuarie 2020
Cristinel Horeanu, Consilier juridic
multumesc
Am studiat ROI si nu se precizeaza data platii diurnii .Deci o pot solicita la sfarsitul lunii ?
Buna ziua ,Puteți solicita plata diurnei,unii angajatori oferă la o săptămână ,sfârșitul lunii ,discutați cu angajatorul aceste aspecte dacă nu ați stabilit o data anume pentru plata diurnei .

Morozan Maria a scris:

Am studiat ROI si nu se precizeaza data platii diurnii .Deci o pot solicita la sfarsitul lunii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata diurna Morozan Maria Morozan Maria Lucrez din 13 ianuarie ca sofer in Germania pentru un angajator roman . In contract nu se precizeaza data la care se face plata , se precizeaza doar ca diurna ... (vezi toată discuția)
Acordare diurna pentru un sofer? tampau gabriela tampau gabriela Buna ziua ! O firma cu activitate transport rutier de marfa are contract cu o firma din Germania . Soferul lucreaza cam 6-8 saptamani in Germania , apoi face ... (vezi toată discuția)
C.i.m. ºofer pe comunitate cri5tian cri5tian Bună ziua. Am avut o experienţă foarte neplăcută cu un angajator din RO (o ţeapă mai exact). Acum sunt în căutarea unui nou loc de muncă ... (vezi toată discuția)