avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recupera diurna?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recupera diurna?

Buna ziua,numele meu este Neagu Mihaită. Am o intrebare: Cum pot recupera diurna pe o luna de la angajator. Am fost angajat in Danemarka ca șofer pe tir. Acum sunt in concediu de odihna iar angajatorul refuza sa-mi vireze diurna(1000 euro),. Mentionez ca salariu îl primeam cu o luna în urmă. Ce pot face,un sfat va rog.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:46, 26 Mai 2017
C.i.m. cu ce angajator l-ati semnat, din tara sau din afara tarii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt obligat sa lucrez de pasti vasiledoru vasiledoru Sa va prezint situatia: In luna Ianuarie am plecat in strainatate la munca pe baza unui contract semnat pe 4 luni in tara. In contract nu se face referire la ... (vezi toată discuția)
Diurna sofer tir extern..........inselaciune sau nu? claluk claluk Buna ziua, Va rog sa ma ajutati........ Sunt sofer de tir, pentru extern, angajat cu Contract de munc, in care scrie ca munca se desfasoara in strainatate, ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere de 2000 lei din salariu net de 780 lei alexandru1969 alexandru1969 lucrez ca sofer si am un salariu net de 780 ron anul trecut am avut un proces cu fosta sotie pentru marire pensiei de intretinere pentru doi copii in urma ... (vezi toată discuția)