avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Activitate Carolina96

Activitate Carolina96

Bună ziua, trăiesc într-un concubinaj de 4 ani,in ultima perioada se desfășoară violența domestică in casa.(probe am,poze si cum recunoaște ca ma batut)
Vreau sa pun punct acestei relatii toxice,dar nu pot deoarece avem un băiețel de 2 ani si 7 luni,este dupa numele lui de familie.
Si nustiu ce am de făcut sigur ca sa obțin custodia baiatului,el zice sa mergem ambii sa depunem cerere pentru custodia băiatului.
Pe cind eu am propus sa ne înțelegem între noi,ca băiatul rămîne cu mine si el sa vina sa il viziteze cind vrea si poate,nu a fost deacord.(Tinind cont ca el mai are un copil din prima căsătorie ce a ramas cu el..mama lui niciodată nu la sunat,sau sa il felicite de ziua lui de naștere. Imi este foarte frica de mi-aș pune capat zilelor)
Va rog din suflet cineva specializat pe asa domeniul sa ma îndrume ce am sa fac.
1. Pot sa ii mai propun varianta sa mergem la notar sa facem legal actul de comun acord că rămîne cu mine.
2. Eu fiind casnica la momentul dat nu pot sa ma angajez pina nu rezolv cu grădiniță baiatului,pot sa apelez la asociația socială sa ma ajute cu traiul un timp scurt,si daca ajung in instanta faptul acesta ma avantajeaza sau nu ca sa obțin costodia baiatul?
Ce tine de mine ca mama ingrijire si educația lui nu are un reproș,(daca vrea le găsește orce împotriva mea) nu fumez,nu ma ocup cu alte prostii.eu ma consider o mama care imi vad de casa si de copil.
Sunt Moldoveanca si vreau sa ma inscriu cu un Romin la cit timp imi vine Cetatenia Româna??multumesc mult..