avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Activitate AndreeaLD

Activitate AndreeaLD

Buna. Sunt martor intr un dosar penal. Întrebarea mea este...cine îmi poate da numele intr un dosar ca martor doar cineva care ma cunoaște? Altfel cum...nu îmi explic. Niciodată nu am fost martor la nici un accident,infracțiune,absolut nimic.
Deoarece domnul a zis ca merge pe încredere. Iar eu m am gândit la același lucru. Nici nu a solicitat acest lucru. La întrebările de mai sus am răspuns. Precizez ca fiscalul nu i l am dat inca. Urma sa îl dau când înmatricula mașina. In rest i am dat toate actele mașinii.
Mașina e cumpărată de la un prieten,e cu nr rosii pe numele lui,iar eu am vândut-o. Și da are toate actele la el. Iar aseară a venit și a lăsat cheia și mașina in mijlocul drumului și a luat actele. Puteți intelege așa ceva? Adică el și a lăsat bunul de 3000€ fara nici măcar sa îi pese.
Da. Eu i am zis dinainte de defecte are masina(minore) iar in a doua zi după ce a cumparat-o a mers la tester și apoi s a răzgândit.
Buna. Zilele trecute am vândut o mașina cu nr rosii unui domn,iar următoarea zi mi a adus-o înapoi cerându-mi banii și acuzând ca mașina nu e așa cum am zis eu,ca a dus-o pe tester. Precizez mașina e intr o stare buna și estetic cât și funcțional. Contract de vânzare cumpărare nu s-a făcut. Are doar o poza cu buletinul meu. Acum eu întreb: poate sa facă ceva dacă eu nu vreau sa ii dau banii? Deoarece nu are motive întemeiate. El mi a zis ca va apela la justiție și ca merge sa vorbească cu un avocat.