avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor într-un dosar penal fără să fi fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor într-un dosar penal fără să fi fost vreodată în contact cu vreo infracțiune sau cu poliția. Este posibil să-mi fi dat numele în dosar cineva care mă cunoaște?

Buna. Sunt martor intr un dosar penal. Întrebarea mea este...cine îmi poate da numele intr un dosar ca martor doar cineva care ma cunoaște? Altfel cum...nu îmi explic. Niciodată nu am fost martor la nici un accident,infracțiune,absolut nimic.
Ultima modificare: Vineri, 8 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:41, 8 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti sa vedeti despre ce este vorba, conform c.p.p. si persoanele banuite de savarsirea unui infractiuni inainte de a se dispune inceperea up ”in personam” pot fi citate in calitate de martor.
Este inexplicabil asa ceva.
Martorul trebuie sa relateze ceea ce cunoaste si ce a vazut...

Vedeti sa nu fiti citat ca martor si va treziti ca ati comis dvs. vreo infractiune fara sa stiti.
Puteti merge si insotit de avocat daca este inexplicabil motivul chemarii si daca exista riscul ca din martor sa deveniti acuzat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare penala maryana64 maryana64 Va rog sa-mi spuneti daca trebuia sa mi se comunice de organul de cercetare penala ca am dreptul la avocat atunci cand am fost audiat ca martor. (vezi toată discuția)
Martor Anna11111 Anna11111 Buna seara, Sunt citatata intr-un dosar ca si martor, iar de curand m-am casatorit si am preluat numele sotului. Exista vreo posibilitate sa aman in a ma ... (vezi toată discuția)
Cat poate dura instrumentarea unui dosar penal. marinus_66 marinus_66 Buna seara,in luna ianuarie am fost citat de politia rutiera sa ma prezint martor in legatura cu un accident petrecut oe 16 decembrie 2016.am dat o declaratie ... (vezi toată discuția)