avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cat poate dura instrumentarea unui dosar penal.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cat poate dura instrumentarea unui dosar penal.

Buna seara,in luna ianuarie am fost citat de politia rutiera sa ma prezint martor in legatura cu un accident petrecut oe 16 decembrie 2016.am dat o declaratie dupa care la o saptamana am fost chemat din nou si mia fost suspendat dreptul de a conduce deoarece anchetatorul ar avea o suspiciune ca eu as fi produs accidentul,in conditiile in care nu stiu despre ce accident este vb,demostrand cu dovezi ca eu la ora accidentului ma situam la o distanta foarte mare..Dosarul timp de 8 luni a fost cu AN si fara faptuitor,dupa 8 luni am fost chemat la sediul brigazii rutiere si din martor am devenit suspect,si atunci si acum acest dosar este cu AN si fara faptuitor iar cea ma tare explicatie care am primito de la ofiterul anchetator cand am intrebat de ce dureaza atat dosarul acesta,mi sa spus ca nu a trimis IML-ul certificatul medicolegal.Cum este posibil asa ceva? Multumesc.
Ati mai scris si pe la inceputul anului, v-am recomandat si atunci sa va angajati un avocat ca nu este de gluma, dupa cum vedeti, acum sunteti suspect.
Trebuie vazut pe ce probe isi intemeiaza parchetul acuzarea ca sa stiti exact ce strategie de aparare adoptati si dvs.
Daca ati savarsit fapta si exista dovezi, negarea savarsirii infractiunii nu va ajuta, mai mult, conduce la tergiversarea solutionarii.
Ultima modificare: Vineri, 8 Decembrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat pe nedrept marinus_66 marinus_66 Buna seara. Profesia mea este de sofer taxi la o firma din bucuresti de peste 12 ani,am fost citat la firma la care lucres pe data de 13 ianuarie AC in ... (vezi toată discuția)
Mediere la furt cata_bmy cata_bmy se poate incheia acordul de mediere intre persoana pagubita si martor? (in punctul acesta se afla cercetarea la un furt dintr-o locuinta inchiriata pt 2 zile ... (vezi toată discuția)
Proces penal blackang3l24 blackang3l24 In noiembrie 2015 am cumparat un auto inmatriculat in anglia..am circulat aproximayiv 2 sapt cu masina in 3 luni dupa care oe 09.01.16 am fost oprit de politie ... (vezi toată discuția)