avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Mediere la furt
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Mediere la furt

se poate incheia acordul de mediere intre persoana pagubita si martor?
(in punctul acesta se afla cercetarea la un furt dintr-o locuinta inchiriata pt 2 zile la mare doar printr-o copie de buletin fara vreun inscris pt predarea locuintei) (chemat ca martor cel din copia de buletin)
Daca pozitia martorului este una de negare, nu va dori sa incheie un acord de mediere.
Daca totusi, recunoaste savarsirea faptei si va intelegeti cu el, depunerea unui acord de mediere ar conduce la clasarea cauzei.
multumesc pentru raspunsul la intrebare,dar sa spunem ca martorul va spune ca el a fost ca sa nu mai mearga prin instanta,se va putea face asta?sau daca martorul va ajunge ca suspect si continua cu negarea,sau nu se va mai ajunge prin instanta daca nu sunt dovezi,gen filmari de pe camere foto-video sau flagrant?
cum ar trebui sa procedeze martorul daca stie cn este faptuitorul("prieten in ghilimele") dar nu vrea sa pice ca tainuitor sau complice,avand in vedere ca nu a anuntat in ziua aceea din pricina amenintarilor
Nu inteleg de ce nu prezentati de la inceput in mod concis situatia de fapt si sa intrebati ce doriti.
Doar persoana vinovata poate face impacarea.
Daca va recunoasteti fapta se poate dar daca nu sunteti vinovat nu va puteti impaca.
Poate fi destul de complicata situatia.
Vinovatul ar fi bine sa mearga sa consulte avocat in mod confidential.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impacare - inselaciune georgetoma georgetoma Buna ziua. Am o nelamurire. Un amic este cercetat pentru inselaciune si doreste sa se impace cu victima doar ca acesta este arestat preventiv. Daca victima va ... (vezi toată discuția)
Acuzat de viol... ashur ashur Buna ziua oameni buni. In weekend am fost la o petrecere privata unde am cunoscut o domnisoara cu care mi-am facut de cap putin. Problema este ca dupa actul ... (vezi toată discuția)
Ajutor va rog - complicitate la furt Muzamuza Muzamuza Ieri am fost cu o prietena in Carrefour. Am fost la raionul machiaje si ne-am uitat la mai multe lucruri, ea a luat cosmetice in valoare de 250 lei si s-a ... (vezi toată discuția)