Buna ziua oameni buni. In weekend am fost la o petrecere privata unde am cunoscut o domnisoara cu care mi-am facut de cap putin. Problema este ca dupa actul sexual consumat domnisoara cu pricina a mers sa depuna plangere impotriva mea pentru viol, si din cate am inteles am fost si cautat de catre organele de politie. Mentionez ca prima data nu prea a fost de acord sa facem sex dupa care cu multe insistente a cedat.
1.POT FI ACUZAT DE VIOL DIN MOMENT CE EA A FOST DE ACORD PANA LA URMA?
2. DACA A FOST PUTIN CAM FRIGIDA SI AM FACUT UN SEX MAI BRUTAL PUTIN POATE FI CONSIDERAT CA AM VIOLAT-O?
3. AS PUTEA SA MA IMPAC CU VICTIMA CONTRA UNEI SUME DE BANI SI SA-SI RETRAGA PLANGEREA?
VA MULTUMESC.
Da, situatia este cat se poate de alarmanta in ceea ce va priveste.
Este foarte important sa fiti asistat de avocat.
In caz de viol se ajunge de regula la arestare preventiva si apoi nu se mai iese decat dupa executarea pedepsei.
Faptul ca v-a cautat politia arata faptul ca ar exista ceva probe in acuzare...
@ashur, aveți posibilitatea de a vă împăca cu victima, oferindu-i o compensație pecuniară.Încercați să-i propuneți acest lucru direct, ori apelați la serviciile de mediere.Acordul de mediere încheiat și prezentat procurorului, va putea conduce la încetarea up.
Acuzat de viol
j4rry
Buna ziua. Am un frate care ..inca nu stiu ce sa intamplat dar va spun in mare....
pe data de 28 decembrie am primit un telefon de la Tribunalul din Husi ... (vezi toată discuția)