avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat de viol...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat de viol...

Buna ziua oameni buni. In weekend am fost la o petrecere privata unde am cunoscut o domnisoara cu care mi-am facut de cap putin. Problema este ca dupa actul sexual consumat domnisoara cu pricina a mers sa depuna plangere impotriva mea pentru viol, si din cate am inteles am fost si cautat de catre organele de politie. Mentionez ca prima data nu prea a fost de acord sa facem sex dupa care cu multe insistente a cedat.
1.POT FI ACUZAT DE VIOL DIN MOMENT CE EA A FOST DE ACORD PANA LA URMA?
2. DACA A FOST PUTIN CAM FRIGIDA SI AM FACUT UN SEX MAI BRUTAL PUTIN POATE FI CONSIDERAT CA AM VIOLAT-O?
3. AS PUTEA SA MA IMPAC CU VICTIMA CONTRA UNEI SUME DE BANI SI SA-SI RETRAGA PLANGEREA?
VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:38, 17 Iunie 2014
Buna ziua,
Luati legatura cu un avocat care sa va sfatuiasca si in prezenta caruia sa dati orice declaratie.
Situatia nu-i prea roz.
Da, situatia este cat se poate de alarmanta in ceea ce va priveste.
Este foarte important sa fiti asistat de avocat.
In caz de viol se ajunge de regula la arestare preventiva si apoi nu se mai iese decat dupa executarea pedepsei.
Faptul ca v-a cautat politia arata faptul ca ar exista ceva probe in acuzare...
e. Mentionez ca prima data nu prea a fost de acord sa facem sex

Pai a vrut sau nu a vrut? Daca a fost "nu prea", atunci a fost savarsita infractiunea de viol. Ce inseamna pentru dvs. "sex mai brutal"?!

Numai bine!
Ca nu prea a vrut nu inseamna ca nu a vrut...
Depinde ce va iesi la politie...
@ashur, aveți posibilitatea de a vă împăca cu victima, oferindu-i o compensație pecuniară.Încercați să-i propuneți acest lucru direct, ori apelați la serviciile de mediere.Acordul de mediere încheiat și prezentat procurorului, va putea conduce la încetarea up.

Alte discuții în legătură

Care este pedeapsa pentru talharie la prima abatere ??? urgent !! MJJ MJJ Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema : O cunostinta de a mea a smuls un lantisor de aur de la gatul unei doamne. Dupa ... (vezi toată discuția)
Acuzat de viol j4rry j4rry Buna ziua. Am un frate care ..inca nu stiu ce sa intamplat dar va spun in mare.... pe data de 28 decembrie am primit un telefon de la Tribunalul din Husi ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala alinamocanu alinamocanu In august mi s-au furat niste bunuri din curte.Am facut plangere , iar dupa o luna politia a prins hotul si mi-a adus bunurile acasa.de atunci hotul este in ... (vezi toată discuția)