Buna ziua oameni buni. In weekend am fost la o petrecere privata unde am cunoscut o domnisoara cu care mi-am facut de cap putin. Problema este ca dupa actul sexual consumat domnisoara cu pricina a mers sa depuna plangere impotriva mea pentru viol, si din cate am inteles am fost si cautat de catre organele de politie. Mentionez ca prima data nu prea a fost de acord sa facem sex dupa care cu multe insistente a cedat.
1.POT FI ACUZAT DE VIOL DIN MOMENT CE EA A FOST DE ACORD PANA LA URMA?
2. DACA A FOST PUTIN CAM FRIGIDA SI AM FACUT UN SEX MAI BRUTAL PUTIN POATE FI CONSIDERAT CA AM VIOLAT-O?
3. AS PUTEA SA MA IMPAC CU VICTIMA CONTRA UNEI SUME DE BANI SI SA-SI RETRAGA PLANGEREA?
VA MULTUMESC.
Este normal ca intai sa vezi dosarul si incadrarea juridica si apoi daca este cazul sa mergi la mediere, incheierea unui acord de mediere nu inseamna intodeauna inlaturarea raspunderii penale, mai trebuie sa fie si posibil, sa permita legea, nu poti merge la mediere fara sa gandesti inainte strategia apararii, decat daca excludeti apararea.
Ok, stimați colegi.Nu mi s-au epuizat argumentele, însă voi mai spune doar că fata își poate retrage plângerea...poate fi doar voința ei, cu sau fără repararea prejudiciului, cu sau fără mediere. Presupunând că este vorba despre încadrarea juridică viol , în varianta simplă.
Da, dar zice despre ceva brutalitati...
Aici apare o mare intrebare...
Nici nu se stie daca exista la dosar certificatul medico-legal...
Avocatul trebuie sa tatoneze putin si nu sa se avante ca berbecul in bordura...
Tot la fel ar trebuinsa faca si suspecul in acest caz doar ca singur nu se poate descurca si nu poate intelege ce capcane pot aparea...
Medierea se poate dovedi utila in acest caz deoarece se va negocia daca ajunge la mediere...dar mediatorul nu il poate ajuta decat cand se stie exact situatia...
Acuzat de viol
j4rry
Buna ziua. Am un frate care ..inca nu stiu ce sa intamplat dar va spun in mare....
pe data de 28 decembrie am primit un telefon de la Tribunalul din Husi ... (vezi toată discuția)