avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acuzat pe nedrept
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acuzat pe nedrept

Buna seara. Profesia mea este de sofer taxi la o firma din bucuresti de peste 12 ani,am fost citat la firma la care lucres pe data de 13 ianuarie AC in calitate de martor la sediu politiei rutiere cam 45 autori necunoscuti in prima instanta ca martor in legatira cu un accident produs pe sos berceni nr 8 la trecerea de pietoni..persoana fiind o doamna declara ca un taxi care a accidentat-o de pe trecere si a tansportot-o la spital la Bagdasar fiind abandonata acolo...precizez ca am depus la dosar raportul z pe accea zi politia rutiera a vevit cu o fotografie la dosar ca masina cu nr care o conduc apare in filmarile spitalului..sunt intr-o situatie in care nu stiu cum sa o gestionez pt ca in mod sigur un accident de circulatie este ceva serios si eu stiu foarte sigur ca nici nu am auzit de el alminteri sa-l produc,acuzele care mi-se aduc este ca as fi accidentat aceasta persoana si as fi parasit locul accidentului..in prisma meseriei eu transport clienti intre diferite adrese fara sa pun intrebari ,cu ce am gresit eu si de ce trebuie sa suport eventuale consecinte pt ca m-am deplasat cu o persoana care la vremea respectiva mi-a cerut sa o duc la spitalul Bagdasar..Multumesc si astept un raspuns de la dvs!!!
vă sugerez să consultați un avocat pentru asistență juridică.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este normal sa nu tineti minte toti clientii si sa nu intrati in vorba cu ei.
Dar ptr a ne face o idee asupra evenimentului sunt necesare cateva clarificari.
In ce zona apare masina in filmarile spitalului?
Cate camere au inregistrat masina?
Veti avea multe probleme daca sunteti nevinovat.
De unde rezulta nr masinii de la spital?

Veti fi principalul suspect si politia nu o sa va lase deloc...
Ar fi indicat sa va aparati foarte bine din faza de urmarire penala pentru ca daca va aparati gresit, chiar nevinovat fiind, veti fi considerat vinovat foarte probabil si de instanta...

Este o ancheta dificila si e bine sa stiti ca politia este foarte experimentata in astfel de cazuri si daca nu au alta persoana vor trage de dvs. cat vor putea.Incercati sa faceti in asa fel incat sa reusiti sa creati un echilibru in apararea dvs. printr-o aparare oportuna si foarte bine gandita.
Doamna accidentata a vizionat o multime de poze si a indicat ceva ,desigur si inregistrarile de la spital spun ceva .
Asistenta juridica e necesara pt ca fara e o probabilitate foarte mare sa cadeti vinovat oricum o dati la intors .
Buna ziua.am revenit cu amanunte la discutia din luna martie..in aceste 4 luni am facut nenumarate petitii la seful serv circulatiei pt modul abuziz in care mi sa ridicat permisul de conducere,respectiv calitatea de martor in dosar care figura ca dosar cu autor necunoscut fara faptuitor,iar dupa o multime de petitii facute si la ministerul de interne,primul ministru,directia rutiera,presedentie,se pare ca sa urnit din loc acest dosar dar tot in sensul rau,,ofiterul care face ancheta pretinde ca are probe destule in potriva mea pt a ajunge cu dosarul in judecata,problema este cum ar avea probe impotriva mea de vreme ce eu nu am cumostinta de acest accident? Nici nu a cerut un raport de dispecerat printr-o hartie oficiala sa se convinga ca eu la 40 minute de accident am luat o comanda si am iesit din cartier circa 9 km cursa care a durat 27 minute,deci in momentul cand am ramas liber fara client i-mi ramaneau 10 minute sa ma intorc inapoi sa fac presupusul accident,sincer nu stiu ce probe ar avea impotriva mea de vreme ce nu a cercetat dovezile care le-am administrat eu la dosar care sunt urmatoarele; raport casa fiscala conform cu originalul si un dosar de dauna deschis cu o luna si o saptamana inainte de presupusul accident argumentat cu acte si poze color de la compania de asigurari omniasig..multumesc si astept sfaturi de la dvs.

Alte discuții în legătură

Filmare bubu2013 bubu2013 Buna ziua as dorii si eu un raspuns la faptul ca acum 3 ani sora mea a murit intr-un accident rutier,prietenul ei aflat la volan era baut si a fost incadrat ... (vezi toată discuția)
Cat poate dura instrumentarea unui dosar penal. marinus_66 marinus_66 Buna seara,in luna ianuarie am fost citat de politia rutiera sa ma prezint martor in legatura cu un accident petrecut oe 16 decembrie 2016.am dat o declaratie ... (vezi toată discuția)
Poze soferi auto aflati la volan, depuse la dosarul cauzei Gabriela Tubultoc Gabriela Tubultoc Buna tuturor, ma confrunt cu o dilema si as dori, daca este cineva care sa se fi intalnit cu aceasta situtie: - un client a fost surprins de aparatul radar, ... (vezi toată discuția)