Buna seara. Profesia mea este de sofer taxi la o firma din bucuresti de peste 12 ani,am fost citat la firma la care lucres pe data de 13 ianuarie AC in calitate de martor la sediu politiei rutiere cam 45 autori necunoscuti in prima instanta ca martor in legatira cu un accident produs pe sos berceni nr 8 la trecerea de pietoni..persoana fiind o doamna declara ca un taxi care a accidentat-o de pe trecere si a tansportot-o la spital la Bagdasar fiind abandonata acolo...precizez ca am depus la dosar raportul z pe accea zi politia rutiera a vevit cu o fotografie la dosar ca masina cu nr care o conduc apare in filmarile spitalului..sunt intr-o situatie in care nu stiu cum sa o gestionez pt ca in mod sigur un accident de circulatie este ceva serios si eu stiu foarte sigur ca nici nu am auzit de el alminteri sa-l produc,acuzele care mi-se aduc este ca as fi accidentat aceasta persoana si as fi parasit locul accidentului..in prisma meseriei eu transport clienti intre diferite adrese fara sa pun intrebari ,cu ce am gresit eu si de ce trebuie sa suport eventuale consecinte pt ca m-am deplasat cu o persoana care la vremea respectiva mi-a cerut sa o duc la spitalul Bagdasar..Multumesc si astept un raspuns de la dvs!!!
iar dupa o multime de petitii facute si la ministerul de interne,primul ministru,directia rutiera,presedentie,se pare ca sa urnit din loc acest dosar dar tot in sensul rau
Nu stiu cine v-a invatat sa procedati asa, dar v-ati irosit timpul, era mai simplu sa consultati un avocat si sa va formulati apararea.
Bana ziua,va rog sa-mi spuneti intr-un dosar penal de parasire a locului accidentului,cu autor necunoscut si fara faptuitor ,daca esti chemat ca martor ti-se poate suspenda dreptul de conducere? Multumesc.
Filmare
bubu2013
Buna ziua as dorii si eu un raspuns la faptul ca acum 3 ani sora mea a murit intr-un accident rutier,prietenul ei aflat la volan era baut si a fost incadrat ... (vezi toată discuția)