In noiembrie 2015 am cumparat un auto inmatriculat in anglia..am circulat aproximayiv 2 sapt cu masina in 3 luni dupa care oe 09.01.16 am fost oprit de politie si am fost dus la sectie suspectat de furt auto..dupa cateva declaratii si verificari mi s.a adus la cunostinta ca masina avea toate cele 3 randuri de nr rosii scoase si asigurarea nu mai era valida..mi.a fost retinut permisul numerele si cartea masinii..mi.a fost data dovada cu drept de circulatie..a trecut un an de zile iar eu nu stiu nimic de dosar..cu prelungirea dovezii e putin aiurea eu fiind din db iar dovada trebuie sa o fac in buc(2 drumuri pe luna tgv-buc).problema mea este alta...eu urmeaza sa plec din tara cu serviciul..inca nu stiu concret daca voi putea conduce in afara tarii cu dovada...de ce dureaza atat de mult procesul,pot face ceva sa grabesc procedurile(stiu de acea cerere de tergiversare diar ca si asa o sa dureze destul)si o ultima intrebare..eram obligat sa verific masina la politie inainte sa circul cu ea?