Buna ziua. Nu am nici un act de intrare. Nu mi-a dat. Serviceul nu functioneaza cu acte legale, am aflat ulterior. Intre timp se am mai aflat ca a vandut ceva piese de pe masina altele decat cele care trebuiau schimbate, dupa ce am aflat i-am spus sa mi-o dea asa cum este si tot nu vrea. Da stiu pare ciudat dar asta este realitatea.
Buna ziua.
As dori o indrumare si/sau reprezentare avocatiala in urmatoarea speta.
In luna iunie 2021 am dus masina de firma intr-un sevice auto din Domnesti Ilfov pentru ai schimba cutia de viteze. Initial am intrebat la ei de piesa sh. pentru ca au si dezmembrari si pentru 600 lei in plus fata de cat costa piesa sh. s-au oferit sa o si inlocuiasca pe cea de pe masina si nu am ezitat sa accept oferta.
Pana aici toate bune dar…
Se fac aproape doi ani de cand pur si simplu ma rog de proprietarul service-ului sa-mi inapoieze masina in orice stadiu ar fi. Acesta nu spune ca nu vrea dar ma amana de pe o saptamana pe alta invocandu-mi tot felul de motive si asta cand i-mi raspunde la telefon. Tin sa mentionez ca NU am nimic de impatit si NU am avut nici un fel de conflict cu acest individ si nu stiu cat de legal functioneaza el acolo cu acest service dar banuiesc ca nu are forme legale. In ultimul an am fost acolo de trei ori cu o masina de tractari sa incerc sa i-mi iau masina dar nici macar nu i-mi permite accesul in curte sa vad daca mai este masina mea acolo. Intr-un timp se oferea sa o cumpere el oferindu-mi sume derizorii, mai putin de cat a costat impozitul de cand este masina acolo dar am refuzat orice oferta. Masina este pe firma al carei administrator sunt si tot ce vreau este sa o recuperez dar se pare ca pe cale amiabila nu este posibil. Va multumesc pentru eventualele raspunsuri sau propuneri de colaborare.
am cumparat la licitatie organizata de anaf executare silita sector 5 Bucuresti un autoturism. Dupa ce l-am achitat si anaf a intocmit p.v. adjudecare si factura, debitorul refuza sa-mi predea bunul si nici macar nu vrea sa stea de vorba cu mine iar executorul anaf spune ca nu e treaba lui sa ma puna in posesie.
Intrebarea mea este. Cum pot sa intru in posesia autovehicolului si cui trebuie sa ma adresez ?
Multumesc