Ma numesc Cotirta Marcel si v-am transmis acest mesaj ca urmare a accesului sitt-ului avocat.ro
Locuiesc in Bucuresti intr-un complex privat si detin un garaj proprietate privata.
Dezvoltatorul cand a construit garajele respective a facut o alee de acces si pentru aceasta alee eu am cota parte in proprietate.
In fata garajului meu mereu este parcata o masina care imi limiteaza sau uneori imi face imposibila manevra de garare intrucat ori imi lovesc eu masina de stalpii garajului ori ii lovesc lui masina.
Mentionez ca pentru garaj si cota parte din alee platesc impozit.
Vecinul care parcheaza in fata garajului meu nu are drept de proprietate pe cota parte din aleea respectiva.
Am sunat la politie si mi s-a spus ca nu actioneaza pe proprietati private in astfel de situatii.
As dori sa ma sfatuiti cum sa fac si ce sanse am de castig.
Ca sa dau in judecata vecinul nu se poate deoarece in fiecare zi e altul care parcheaza.
Cum dau in judecata un cetatean roman care a renuntat la cetatenie si a devenit cetatean austriac
Verisoara mea primara este cautata in Romania pentru inselaciune cu sotul ei ion laszlo a fraudat mai multe firme din bacau si timisoara.S-a mutat in austria unde a divortat apoi s-a cadatorit acum are alt nume si e cetatean austriac am adresa ei exacta precum si nr contului unde isi tine banii furati.