avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune

Cum dau in judecata un cetatean roman care a renuntat la cetatenie si a devenit cetatean austriac
Verisoara mea primara este cautata in Romania pentru inselaciune cu sotul ei ion laszlo a fraudat mai multe firme din bacau si timisoara.S-a mutat in austria unde a divortat apoi s-a cadatorit acum are alt nume si e cetatean austriac am adresa ei exacta precum si nr contului unde isi tine banii furati.
Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2018
Marcel 1966, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 08:10, 30 Iunie 2018
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In judecata? Vreti sa va judecati cu ea? Nu mai bine lasati treaba pe mana Politiei? Eventual ii informati cum o cheama si unde sta.

Pe urma, daca doar el a fost escroc iar ea a obtinut banii prin hotarare de divort, nu inseamna ca ea ar avea o culpa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iunie 2018
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Familiare anita18@gmx.at anita18@gmx.at Eu sint cetätean Austriac,am o fetitä cu o romäncä care este näscutä in AUSTRIA,are pas Austriac si plecäm in Rominia sä-i särbätorim ziua de ... (vezi toată discuția)
Divortul in strainatate marian maria marian maria sunt cetatean roman cu domiciliul stabil in austria casatorita cu un cetatean austriac ,pot divorta de elin rom sau numai in austria? (vezi toată discuția)
Divort anita18@gmx.at anita18@gmx.at Am o fetitä näscutä in Austria,tatäl Austriac,am divorzat de comun acord,fetita rämine la mine,eu am hotärit sä-mi reiau numele de fatä,iar fata ... (vezi toată discuția)