avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Activitate Claudiu z

Activitate Claudiu z

Ea imi zicea CA daca renunta prin declaratie la copii nu va plati pensie alimentara. Cu asta ma tot batea la cap
A zis CA merge la Politie si da declaratie CA renunta la copii CE poate face legea in acest sens?
Toate astea s-au intamplat cat timp am stat in strainatate pentru CA eram in datorii. Doar in 6 luni de zile am trimis aproape 5mii de Euro pentru familie. Ea a zis familie ei CA ii trimi bani cand imi amintesc si atunci Cate 50 de euro Maxim. Ajuns acasa am demonstrat familie contrariul deoarece banii au fost trimisi prin transfer. Acum toata familia ei ma sustine si au spus CA daca vrea divort vor fi martori in proces dar impotriva ei.
Nu as vrea SA divortez din 2 motive. Am discutat cu amantul ei pe care l-a pacalit CA Este divortata si a renuntat si el la ea. Sunt dispus SA iert aceasta iesire a ei Mai mult pentru copiii nostri care sunt mici si nu vreau pentru ei o mama vitrega . In plus toata familia ei imi Este alaturi. Esti sunt dispusi SA fac demersuri si SA o decada din drepturile parintesti daca nu se va cuminti. Tin prea mult la ea si la copii , nu vreau SA imi distrug familia. Sper CA se va indrepta daca nu, voi face CE va trebui pe cale juridica. Ea vrea neaparat SA divorteze. Daca eu nu il acord CE se poate intampla? CA Tata am sanse SA castig custodia copiilor?
Sotia m-a inselat un an de zile iar acum nu doarme acasa langa copii vine acasa de la servici doar pt cateva ore. In plus ma amenintari CA va pune oameni in oras care SA ma bata sau SA ma omoare pentru CA am deconspirat-o. O pot da la abandon daca nu suntem divortati? Sau macar poate legea SA o oblige SA stea langa copii?