Sotia m-a inselat un an de zile iar acum nu doarme acasa langa copii vine acasa de la servici doar pt cateva ore. In plus ma amenintari CA va pune oameni in oras care SA ma bata sau SA ma omoare pentru CA am deconspirat-o. O pot da la abandon daca nu suntem divortati? Sau macar poate legea SA o oblige SA stea langa copii?
Buna ziua,
Abandon de familie nu prea se incadreaza.
Legea nu o poate obliga sa doarma acasa.
Va sfatuiesc sa divortati si sa solicitati stabilirea domiciliului minorilor la dumneavoastra.
proastasatului
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Comportati-va ca un barbat si tata. De amenintari se sperie femeile. La fel, tot ele se vaita. Depuneti cerere de divort, adnunati-va dovezi pana cand introduceti cererea ca nu se ocupa de copii. Cereti domiciliul copiilor la dvs, cat si pensie alimentara de la mama. Aratati in cererea de divort ca nu se ocupa de copii, ca dvs va ocupati constant de ei si ca are o relatie. Ganditi-va din timp la 2-3 martori, pe care mentionati-i in cererea de divort cu nume, prenume si adresa.
Nu as vrea SA divortez din 2 motive. Am discutat cu amantul ei pe care l-a pacalit CA Este divortata si a renuntat si el la ea. Sunt dispus SA iert aceasta iesire a ei Mai mult pentru copiii nostri care sunt mici si nu vreau pentru ei o mama vitrega . In plus toata familia ei imi Este alaturi. Esti sunt dispusi SA fac demersuri si SA o decada din drepturile parintesti daca nu se va cuminti. Tin prea mult la ea si la copii , nu vreau SA imi distrug familia. Sper CA se va indrepta daca nu, voi face CE va trebui pe cale juridica. Ea vrea neaparat SA divorteze. Daca eu nu il acord CE se poate intampla? CA Tata am sanse SA castig custodia copiilor?
proastasatului
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Strangeti toate dovezile. Dupa ce le strangeti veti hotari daca si cand le veti folosi. E mai bine sa le aveti, decat sa va dati cu pumnii in cap ca nu le-ati adunat sau pastrat.
Decizia de divort e una strict personala. Interesant ca ea nu se gandeste la copii.
Daca va impotriviti divortului nu se intampla nimic. Ea tot va divorta, doar ca mai greu si in mai mult timp.
Da, ca tata, puteti obtine domiciliul copiilor la dvs (daca veti oferi judecatorului motive, adica dovezi).
Dapix
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Divorțul se va pronunța, nu aveți nici o șansă să-l blocați. Familia e deja distrusă, chiar dacă nu vreți sa acceptați acest lucru. Din drepturile părintești nu va fi decăzută, are dreptul să nu doarmă acasă, are dreptul să divorțeze de dvs.
Autoritatea părintească(custodia) va fi comună și după divorț, nu aveți șanse să obțineți custodie exclusivă.
Divort
blonndy_m
buna seara!am si eu doua intrebari si as aprecia enorm daca ati putea sa ma ajutati. daca sotul meu din motive necunoscute mie, nu doarme o noapte acasa pot ... (vezi toată discuția)