avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Activitate Madalinaorasanu

Activitate Madalinaorasanu

am inteles.va multumesc frumos pentru raspuns
din cate am inteles de la un domn politist ,politia prea se baga si o sa trebuiasca sa fiu data in judecata pe civil..
nu stiu ,inca nu s-a ajuns in instanta urmeaza sa depuna plangere impotriva mea din cate am inteles,nu am avut niciodata astfel de probleme nu stiu exact unde se incadreaza problema mea..
sigur nu voi face puscarie sau ceva ?...oricum din toata suma pe care am platit-o pana acum nu cred sa fi fost atatia bani din vina mea,chiar nu pot face Nimic in acest sens?
au facut doar ca nu au rezolvat mai nimic,dar nu asta conteaza pe mine ma interesa ce as putea sa patesc in caz ca se ajunge in instanta ca sa stiu la ce sa ma astept
+ca nu sunt singura care a avut probleme au mai fost fete in situatia mea si li s-a propus sa intretina relatii intime cu managerul de zona ca sa scape de orice vina+ca colega mea face multe lucruri la care managerul inchide ochii
emil6702 a scris:

Ar trebui sa detaliati ce inseamna "terorizata cu amenintari", in ce consta in concret faptele. Dvs. nu vi se poate intampla decat ca sa repetati patania daca sunteti pasiva si nu va luptati pt drepturile dvs.
de fiecare data cand stateam de vorba cu managerul de zona imi tot spunea ca nu are nicio importanta daca sunt vinovata sau nu ca nu voi scapa..
Buna ziua,am fost angajata la o casa de pariuri unde am fost scoasa lipsa 2400 de lei si obligata sa platesc fara sa mi se aduca dovezi cu toate ca am solicitat intens lucru asta.acum o saptamana mi-am dat demisia si mi s-a spus ca sunt lipsa 800 de lei si de atunci tot sunt terorizata cu amenintari ,registrul de casa este la zi ,camerele de supraveghere mi s-a zis ca nu sunt atat de performante incat sa se vada pe ele ceva si oricum nu stau ei sa se uite pe ele ,mi-au fost opriti cate 500 de lei pe luna (legal stiu ca nu au voie mai mult de 400 de lei)+ca toata perioada cat am lucrat nu mi-a fost respectata demnitatea de catre angajator..ce mi se poate intampla?