avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dosar penal, prima abatere - lipsă în gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dosar penal, prima abatere - lipsă în gestiune

Buna ziua,am fost angajata la o casa de pariuri unde am fost scoasa lipsa 2400 de lei si obligata sa platesc fara sa mi se aduca dovezi cu toate ca am solicitat intens lucru asta.acum o saptamana mi-am dat demisia si mi s-a spus ca sunt lipsa 800 de lei si de atunci tot sunt terorizata cu amenintari ,registrul de casa este la zi ,camerele de supraveghere mi s-a zis ca nu sunt atat de performante incat sa se vada pe ele ceva si oricum nu stau ei sa se uite pe ele ,mi-au fost opriti cate 500 de lei pe luna (legal stiu ca nu au voie mai mult de 400 de lei)+ca toata perioada cat am lucrat nu mi-a fost respectata demnitatea de catre angajator..ce mi se poate intampla?
Ultima modificare: Joi, 14 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: amdbuc , utilizator 00:49, 21 Septembrie 2017
Ar trebui sa detaliati ce inseamna "terorizata cu amenintari", in ce consta in concret faptele. Dvs. nu vi se poate intampla decat ca sa repetati patania daca sunteti pasiva si nu va luptati pt drepturile dvs.
emil6702 a scris:

Ar trebui sa detaliati ce inseamna "terorizata cu amenintari", in ce consta in concret faptele. Dvs. nu vi se poate intampla decat ca sa repetati patania daca sunteti pasiva si nu va luptati pt drepturile dvs.
de fiecare data cand stateam de vorba cu managerul de zona imi tot spunea ca nu are nicio importanta daca sunt vinovata sau nu ca nu voi scapa..
+ca nu sunt singura care a avut probleme au mai fost fete in situatia mea si li s-a propus sa intretina relatii intime cu managerul de zona ca sa scape de orice vina+ca colega mea face multe lucruri la care managerul inchide ochii
Astea sunt barfe, iar colegele daca n-au facut plangere pt hartuire sexuala, inseamna ca le-a placut/s-au complacut in acea situatie.
au facut doar ca nu au rezolvat mai nimic,dar nu asta conteaza pe mine ma interesa ce as putea sa patesc in caz ca se ajunge in instanta ca sa stiu la ce sa ma astept

Alte discuții în legătură

Hartuire de persoana bebelusha bebelusha Buna ziua, Problemele mele au inceput cand in familia noastra a \\"intrat\\" o persoana (de sex feminin), care a facut o \\"pasiune obsesiva\\" pentru fiica ... (vezi toată discuția)
Incadrare juridica a faptei- termen depunere plangere? Marctm Marctm Buna ziua, Intr-o dimineata la servici am fost jignit de mai multe ori de un coleg pe care l-am iertat, insa e o persoana care continua sa-mi faca probleme, ... (vezi toată discuția)
Vecinii mei ma terorizeaza psihic , ce imi recomandati ? mrcemihai mrcemihai Buna ziua ! Am o mare probelema , eu stau la etajul patru , in orasul giurgiu , iar vecinii cu probleme psihice stau la etajul 3 sub mine . Sa va povestesc ce ... (vezi toată discuția)