avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dosar penal, prima abatere - lipsă în gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dosar penal, prima abatere - lipsă în gestiune

Buna ziua,am fost angajata la o casa de pariuri unde am fost scoasa lipsa 2400 de lei si obligata sa platesc fara sa mi se aduca dovezi cu toate ca am solicitat intens lucru asta.acum o saptamana mi-am dat demisia si mi s-a spus ca sunt lipsa 800 de lei si de atunci tot sunt terorizata cu amenintari ,registrul de casa este la zi ,camerele de supraveghere mi s-a zis ca nu sunt atat de performante incat sa se vada pe ele ceva si oricum nu stau ei sa se uite pe ele ,mi-au fost opriti cate 500 de lei pe luna (legal stiu ca nu au voie mai mult de 400 de lei)+ca toata perioada cat am lucrat nu mi-a fost respectata demnitatea de catre angajator..ce mi se poate intampla?
Ultima modificare: Joi, 14 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: amdbuc , utilizator 00:49, 21 Septembrie 2017
din cate am inteles de la un domn politist ,politia prea se baga si o sa trebuiasca sa fiu data in judecata pe civil..
Actiunea pe dreptul muncii se poate finaliza doar cu obligarea la plata sumei respective.
am inteles.va multumesc frumos pentru raspuns
Mi-e greu sa cred ca vor actiona in vreun fel. Cand v-ati angajat vi s-a predat gestiune? Cum procedati la schimbul de tura? Era totul transparent? Oprirea de 500 lei/luna este mentionata in fluturasii de salariu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire de persoana bebelusha bebelusha Buna ziua, Problemele mele au inceput cand in familia noastra a \\"intrat\\" o persoana (de sex feminin), care a facut o \\"pasiune obsesiva\\" pentru fiica ... (vezi toată discuția)
Incadrare juridica a faptei- termen depunere plangere? Marctm Marctm Buna ziua, Intr-o dimineata la servici am fost jignit de mai multe ori de un coleg pe care l-am iertat, insa e o persoana care continua sa-mi faca probleme, ... (vezi toată discuția)
Vecinii mei ma terorizeaza psihic , ce imi recomandati ? mrcemihai mrcemihai Buna ziua ! Am o mare probelema , eu stau la etajul patru , in orasul giurgiu , iar vecinii cu probleme psihice stau la etajul 3 sub mine . Sa va povestesc ce ... (vezi toată discuția)