avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate luminita94

Activitate luminita94

Discuție persoana fizica
Buna ziua! Eu ca si persoana fizica pot sa demolez si sa reconstruiesc cu noua lege? cu um singur act pentru demolare si reconstruire??
Buna seara! Unde trebuie sa merg pentru a obtine un singur document daca vreau sa demolez o casuta si sa reconstruiesc in acelasi loc?
Discuție Ce sa fac?
Buna ziua! Eu sunt din localitatea mangalia jud.Constanta. Am 23 de ani si acum 2 ani am depus un dosar pentru a primii acest teren la care prin lege am dreptul. Nu am primit nimic bineinteles..Motivul?? pentru ca nu am un cont de 25.000Ron cu care sa dovedesc ca am posibilitatea sa imi fac casa,acest cont imi da un punctaj mare la dosar spun ei pentru ca nu scrie nicaieri ca este obligatoriu sa ai bani in cont ca sa primesti de la stat ceva,pur si simplu mi-au scris cu pixul pe foaie.Nu cred ca este legal si normal sa ceri unei persoane de 21(pe atunci) doar ce terminasem liceul o asemenea suma cand eu stau cu chirie. Am 2 intrebari: 1. Daca este legal sa se ceara acest cont bancar???
2. Ce pot sa fac ca sa imi primesc acest drept? nu ma baga nimeni in seama cand ma duc in audieta ma intreaba de cont si imi spune sa revin cand am sa-l detin.Multumesc.