avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Activitate andreeaborcan25

Activitate andreeaborcan25

Pai au trecut 3 zile, el nu a anunțat poliția. Acum o sa meargă după-amiaza sa dea declarație la brigada de poliție.
Buna ziua. Acum câteva zile , prietenul meu a accidentat usor un băiat pe trecerea de pietoni. Redusese viteza masinii, pentru ca trecea o doamna , iar băiatul a venit de nicăieri și a sărit direct in parbrizul lui.
A oprit masina, S a dat jos, a stat cu el de vb, era ok, a refuzat sa fie dus la spital deși și prietenul meu și martorii au insistat, iar copilul a cerut, oarecum indirect, bani. Prietenul meu a refuzat , și au dat mâna și au plecat. Astăzi, a fost
Chemat la poliție sa dea declarație, prostia lui fiind ca nu a raportat accidentul. Ce se poate întâmpla , in cel mai rău caz? Risca închisoarea pentru ca nu a raportat accidentul ??
Am înțeles. Deci doar șefa noastră nu mai vrea sa facem schimburi de ture intre noi.. pt ca pana acum s a permis și dintr o data "s a dat lege "
BUNA. RECENT, SEFA MEA MI A SPUS CA NU POT SA MAI FAC SCHIMB DE TURA CU COLEGA MEA, DEOARECE LA INCEPUTUL ACESTEI LUNI S AR FII APROBAT O LEGE CARE INTERZICE SCHIMBUL DE TURA. EXISTA O ASTFEL DE LEGE?
PRECIZEZ CA AM UN PROGRAM DE LUCRU DE 2 ZILE CU 2 ZILE. VA MULTUMESC ANTICIPAT.