avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... EXISTA O LEGE CARE INTERZICE SCHIMBUL DE TURE INTRE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

EXISTA O LEGE CARE INTERZICE SCHIMBUL DE TURE INTRE COLEGI ?

BUNA. RECENT, SEFA MEA MI A SPUS CA NU POT SA MAI FAC SCHIMB DE TURA CU COLEGA MEA, DEOARECE LA INCEPUTUL ACESTEI LUNI S AR FII APROBAT O LEGE CARE INTERZICE SCHIMBUL DE TURA. EXISTA O ASTFEL DE LEGE?
PRECIZEZ CA AM UN PROGRAM DE LUCRU DE 2 ZILE CU 2 ZILE. VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:03, 5 Decembrie 2022
Nu exista niciun astfel de act normativ adoptat in acea privinta.

Procedura schimbului de ture poate fi prevazuta numai la nivel de angajator fie in reg.intern , fie intr-o procedura operationala.
Am înțeles. Deci doar șefa noastră nu mai vrea sa facem schimburi de ture intre noi.. pt ca pana acum s a permis și dintr o data "s a dat lege "
Probabil asa este si a invocat ca s-a adoptat o lege in acest sens.
Salut!
Am o întrebare în acest sens . Și anume . Directorul magazinului are dreptul de a interzice schimbul de tura între colegi?
Și care sunt măsurile care le putem lua noi angajații in acest sens . Că sa putem beneficia în continuare de schimburi între colegi .
Mulțumesc frumos!
Cornel Vasile a scris:

Probabil asa este si a invocat ca s-a adoptat o lege in acest sens.

Verificați în Regulamentul intern ce prevede la schimbul de ture si atribuțiile directorului cu privire la schimbul de ture între colegi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimburi de tura ContSters409644 ContSters409644 Buna ziua. Sunt bugetar, lucrez intr-un spital de stat. Schimburile de tura intre colegi ,pana acum,se faceau la mica intelegere. De la 1 08 2017 sefa ... (vezi toată discuția)
Beneficiar impune reguli firma paza grunwald grunwald Buna ziua, In doua hipermarket-uri din Iasi apartinand aceluiasi brand directorii/sefii magazin, mai nou inspectorul zonal impun societatii de paza si ... (vezi toată discuția)
Zile libere voichita2003@yahoo.com voichita2003@yahoo.com Buna ziua. Lucrez in ture de 12/24, 12/48. Sunt cateva luni pe an cand se depaseste timpul lunar de lucru cu 24 de ore si 36 de ore. Beneficiez de doua sau ... (vezi toată discuția)