Asa este, numai ca era de datoria lui ca dupa 5 zile sa si verifice valabilitata politei, ne facand asta sau cunoscand situatia se face direct raspunzator de pagubele produse!
Eu zic ca pot demonstra ca a stiut de la inceput numai ca a facut pe prostul ca sa vada unde se ajunge, iar acum va fii bun de plata si va platii mai mult decat s a asteptat pentru ca s a ajuns unde nici eu nu mi as fii dorit sa ajung!
Brokerul care a emis polita este vinovat pt fals iar conducatorul auto este vinovat pt uz de fals! Era de datoria lui ca sa si verifice valabilitatea politei, cu alte cuvinte e bun de plata!
Asta stiam deja, regresul il va face si pe penal sau numai in civil. Daca daunele acordate de FPVS nu sunt multumitoare ma pot constituii parte civila in proces pentru a cere diferenta de bani?
Nu a primit nici o amenda deoarece politia nu are baza de date a celor de la asigurari si verifica numai foaia pe care i o inmanezi si se uita ka valabilitate atat nici macar copie nu face! Singura lor dovada este declaratia scrisa a vinovatului ca polita x este valabila si ca raspunde conform legio!
Problema mea nu este recuperarea prejudiciului pentru ca asta se rezolva. Eu vreau sa raspunda penal si sa ma constitui parte civila apoi sa cer niste daune morale atata tot!
Este inmatriculata in Giurgiu si la momentul producerii accidentului nu era valabila am verificat de foarte multe ori dupa ce am primit raspunsul acesta de la asigurator...