avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere penala pentru RCA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere penala pentru RCA

Buna ziua,
Am fost implicat de curand intr un accident auto cu 3 vehicole implicate. Mai exact am fost prins la mijloc. Am mers la politie, vinovatul si a recunoscut vina si a prezentat o polita RCA valabila fizic, dupa cercetari s a dovedit a nu fii valabila.
Ii pot face plangere penala pentru distrugere, fals si uz de fals?
Cel mai recent răspuns: Iulica popica , utilizator 10:21, 26 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!

Sigur ca ii puteti face plangere,

Cu stima.
La polite? Unde?
La parchet? Unde?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangerea o faceti la politie, sau la parchet.
Si o faceti pentru fapte. Incadrarea juridica p fac anchetatorii.
Cine a constatat ca asigurarea nu e de fapt valabila? Unde e inmatriculat autovehicolul celui vinovat? Banui ca in strainatate, din moment ce agentul de politie nu s-a "prins" ca asigurarea nu e OK...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plângerea e bine sa o faceti direct la parchet pentru a urgenta un pic cercetarea si întocmirea dosarului.
Asiguratorul a constatat ca nu este valabila, asta dupa ce initial mi au facut o oferta de reparatie pe care am refuzat o ...dupa ce am inceputbsa vin cu devize si am dus masina la reprezentanta sa.mi faca deviz conform noteibde constatare brusc plita nu este valida... masina are numere de Gr este inmatriculata in ro
Ultima modificare: Vineri, 15 Septembrie 2017
Iulica popica, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident auto cu masina fara rca leorot leorot Buna seara, Am fost lovit de o masina care nu mi-a acordat prioritate. Masina este pe o firma si nu avea rca valabil. Am mers la politie si am dovada de ... (vezi toată discuția)
Accident auto, vinovatul fără rca. ce altă opțiune am să recuperez dauna în afară de instanța civilă? Constantin Teodor Constantin Teodor Mi-am găsit mașina lovită rău în parcare. Vinovatul a fugit dar l-am găsit. Nu are RCA. Ce altă opțiune am să recuperez daună în afară de ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)