In primul rand va multumesc pentru rapiditatea raspunsului!
Vad ca nu am cum sa atasez documente, dar reproduc prescurtat hotararea finala, asa cum apare in acte, in care nu este nicio pedeapsa complementara:
In baza ar.485 alin.1, lit.a C proc.pen adm.ac de rec. a vinovatiei incheiat in...in dosarul nr...si condamna pe inculpatul ....pentru savarsirea infract.de cond.a unui veh.fara permis de cond, prevazuta de art.335 alin (2) C pen. la ped. amenzii in cuantum de 2400 ron (150 zile amenda x 16 lei/zi-amenda)
Conf.art 485 alin (4) raportat la art 274 alin(1) c.proc.pen. obliga inculpatul la plata sumei de 300 ron chelt.jud. catre stat.
Conf art.485 alin (4) rap.la art.274 alin (1) teza finala art.275 alin (6) c.proc.pen. rap. la art.272 alin(2) c.proc.pen, onorariul av.din of.in cuantum de 230 ron va fi avansat din fondurile min.just si ramane in sarc.statului.
Cu dr.apel 10 zile...data..
PS: Rectific data la care am platit integral amenda, 23.05.2017, practic din 23.11.2017 pot depune cerere examinare redobandire?
Am rugamintea sa aveti amabilitatea sa-mi raspundeti la urmatoarea problema;
Am permisul anulat deoarece am fost prins circuland in perioada de 30 zile cat am avut permisul suspendat pentru neacordare de prioritate.
Dupa instrumentare si judecatorie, sentinta ramasa definitiva a fost 2400 Ron amenda penala + 300 Ron cheltuieli de judecata, fara alte mentiuni. Am platit integral amenda penala in data de 15 Iunie 2017.
Din ce inteleg ma pot prezenta pentru programarea redobandirii permisului la 6 luni de la aceasta data, respectiv 15.Decembrie 2017,
Am doua intrebari:
1.Am categoriile "B" din 1988 si "A" din 2004, imi redobandesc permisul vechi in care apar acesti ani, sau mi se elibereaza un nou permis in care nu mai am niciun fel de vechime?
2.Avand categorii diferite trebuie sa dau doua examene de redobandire in perioade diferite, atat pentru auto cat si pentru moto?