sunt acuzat de acrosarea unui motociclist si fuga de la locul accidentului vineri seara 25.05.2018, masina mea nu are nici o urma de contact, nu stiu nimic nu am vazut nimic si nici auzit am aflat de la politisti care ma asteptau acasa in jurul orei 22 unde au facut poze la masina si negasind urme de contact au hotarat sa ridice masina pentru expertiza. Am mers la Udriste unde am declarat ca nu stiu nimic, au oprit masina, permisul si talonul fara a-mi da vreo dovada ori proces verbal, la plecare au zis ca se face dosar penal si ma vor contacta telefonic dar a trecut o saptamana si permisul,masina cat si talonul sunt la ei, eu nu am nici o dovada ca la-au luat. A doua zi am cautat pe net si am gasit un articol publicat pe Mediafax: "HomeSocial BUCUREŞTI, (25 Mai 2018) Florin Zafiu
Video Accident pe Şoseaua Chitilei. Un motociclist a fost rănit. Circulaţia este îngreunată
Un accident rutier a avut loc, vineri seara, pe Şoseaua Chitilei din Bucureşti, între o motocicletă şi o maşină. În urma impactului, motocilistul a fost rănit, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.
După verificările efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că este vorba despre o autoaccidentare, întrucât motociclistul s-a speriat de o maşină, neexistând contact direct între autoturism şi motocicletă. Potrivit sursei citate, motociclistul nu purta echipament de protecţie.
La faţa locului au intervenit două echipaje SMURD, motocilistul fiind transportat la spital.
Potrivit primelor informaţii, bărbatul este conştient."
acestea au fost reletate de politisti cu 2 ore inainte sa ajunga la mine.
In situatia de fata se pare ca am nevoie de avocat si nu stiu cum sa aleg, ce credeti ca este de facut ?
Cel mai recent răspuns:
cristianv23 , utilizator
20:58, 18 Ianuarie 2019