avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Presupus incident rutier pentru care sant acuzat dar ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Presupus incident rutier pentru care sant acuzat dar nu stiu nimic

Buna ziua, ieri seara intorcandu-ma acasa am gasit in fata porti mai multi politisti care ma acuzau de un accident cu un motociclist de care eu nu stiu nimic. M-i se reproseaza ca am luat fata unui motociclist acesta atingandu-se de aripa dreapta spate a masini mele s-a dezechilibrat si a cazut incident in urma caruia a rezultat o entorsa si avarii la motocicleta acestea fiind reletate de politisti care reprosau si faptul ca am plecat de la locul accidentului, dar eu nu am auzit si nu am vazut nimic referitor la acest incident. Au facut poze la masina care in zona presupusa de impact nu are nici o urma, are niste zgarieturi de crengi dar in fata. In zona respectiva au incercat sa ma acosteze niste parsoane care au venit in paralel cu mine si ma filmau si mi-au cerut sa trag pe dreapta dar pareau dubiosi si m-am gandit la talhariile despre care se vorbeste la tv si nu am oprit afland mai tarziu de la politisti ca acestia sant martori. Ma intreb este posibil sa fi alunecat cu motocicleta (carosabilul fiind dupa ploaie) in apropierea masini ori sa fi incercat sa ma depaseasca pe dreapta ca eu nu am auzit nici un impact si nu am vazut nimic iar pe masina mea nu sant urme. Masina a fost dusa la politie pentru expertiza, mi-a fost oprit permisul si au zis ca deschid dosar penal. Ce este de facut in aceasta situatie ?
Cel mai recent răspuns: cristianv23 , utilizator 20:09, 26 Mai 2018
Revin cu urmatoarea informatie, detalii despre accident au aparut si pe mediafax unde politisti declara ca motociclistul sa speriat de o masina neavand niciun contact cu aceasta si sa autoaccidentat nepurtand echipament de protectie, acestea fiind publicate la ora 20:16. Cu toate acestea stiind si declarand ca sunt nevinovat la ora 2 noaptea au luat masina si permisul fara sa-mi dea nici un proces verbal.
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Mai 2018
cristianv23, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier autoturism lovit din spate de motocicleta razvantoader razvantoader Buna ziua, problema mea se prezinta sub urmatoarele aspecte. Inainte cu aprox 150 m de o trecere de pietoni ma aflam pe banda a doua de mers. Dupa ce m-am ... (vezi toată discuția)
Accident rutier vatamare corporala despagubiri gnraloo gnraloo Buna ziua! Vineri seara am suferit un accident in timp ce ma deplasam cu motocicleta pe un drum cu prioritate. La o intersectie aflata in curba,de pe o strada ... (vezi toată discuția)