Din fericire nu este vorba de inselaciune, blocul este aproape finalizat, cred eu ca in 3 luni se finalizeaza intreaga constructie. Societatea in cauza nu este radiata. S-a pierdut timp deoarece pe parcurs s-au razgandit si au schimbat proiectul, in loc de 8 etaje au facut 9.
Apartamentul contractat insa are doar niste pereti albi momentan si cam atat.
Motivul invocat de constructor este acesta:
Intrucat termenul prevazut initial in antecontracte este 30.07.2017 , vom proceda , cu acordul dvs. , la semnarea de acte aditionale de prelungire a termenului de predare apartament , precum si intrarea in posesie si proprietate.
Pentru aceia dintre dvs. care achizitionati apartamentul integral din surse proprii, putem proceda la semnarea unui act aditional de prelungire a termenului , semnat intre parti, la biroul de vanzari , pana la obtinerea doc. cadastrale pentru semnarea in forma autentica a c-v. Stadiul constructiei a fost decalat din motive independente de vointa noastra , respectiv modificarea Legii constructiilor prin ordonanta de urgenta si reglementarea normelor dupa 4 luni .
Am un antecontract pentru un apartament, termenul de finalizare a fost depasit, inclusiv cele 45 de zile de prelungire.
In antecontract este specificat ca se plateste dublul avansului in cazul in care nu se finalizeaza aprtamentul din vina constructorului in termenul stabilit. Mai mult ca sigur vor da vina pe Primarie si alte institutii.
Intrebarea mea este daca sa cer despagubiri sau nu?
Multumesc