avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Activitate locatarpuidana

Activitate locatarpuidana

Buna ziua,
Am fost amendata pentru savarsirea unei contraventii. In cuprinsul PV era trecuta o suma, in instiintarea de plata, o alta. Am facut plangere si aceasta a fost respinsa de catre instanta. Intre timp s-a pornit executarea impotriva mea. Am achitat intreaga suma, asa cum rezulta din titu executoriu si precizat in instiintare si am facut contestatie la executare pentru suma pe care am platit-o in plus. Fata de actele pe care le-am facut pana acum, ce-as mai putea face? Exista vreo alta modalitate de anulare a acelui titlu executoriu care este cu mult mai mare decat eram obligata sa achit pentru savarsirea acelei contraventii? In cadrul plagerii am aratat ca voi suferi o vatamare in cazul in care va fi pus in executare actul, instanta a considerat ca nu este motiv de nulitate, instiintarea unde este inregistrat gresit cuantumul amenzii fiind un act ulterior PV si are caracter de informare. Eu cred ca am facut tot ce puteam. Mai era si altceva? Va rog… Multumes
Răspuns la discuția hotarare a AG
Proprietarii de la etajele superioare au considerat ca este normal ca ei, care folosesc liftul, sa achite o cota mai mare. Nu au votat in necunostinta. Fiecaruia in parte i s-a explicat despre ce este vorba. Doar un singur proprietar, care nici macar nu locuieste in bloc, avand apartamentul inchiriat, solicta achitarea in regim cota -indiviza. Problema mea viza strict adoptarea hotararii, in masura in care acel proprietar nu a participat NICIODATA la vreo sedinta si stiu ca orice decizie luata in AG este obligatorie pentru toti propietarii. In ce priveste cvorumul, mai stiu ca daca la prima convocare nu raspunde nimeni, se organizeaza o a doua AG. Iar decizia luata in acea AG este legala. Oare nu stiu bine?
Discuție hotarare a AG
Buna ziua,
Asociatia de proprietari a blocului in care locuiesc a hotarat impartirea cheltuielior privind modernizarea liftului functie de utilizarea acestuia. Adica, etajul 1 o valoarea de, sa zicem 194 euro, iar restul etajelor, de la 2 la 9, o rata de 300 de euro. Este corect, avand in vedere ca este o decizie adoptata incadrul adunarii generale? si mai bine de jumatate dintre membri au fost de acord cu modernizarea liftului?