avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Activitate RobertSamariteanul

Activitate RobertSamariteanul

Buna ziua,

Eram la o petrecere unde nu cunosteam pe toata lumea,cheile au fost la intrare pe un dulapior,erau de la o skoda fabia,avand sigla pe cheie...acel individ ma cunostea fiind iubitul fetei unde se tinea petrecerea,imi cunostea si masina,era un idiot de copil de 18 ani,de 2 zile am aflat ca nici nu detine permis...
Buna ziua,

Am patit o chestie destul de necrezut dar totusi am patito :)In seara zilei de 24 decembrie eram la o petrecere cu mai multe persoane unde nu ii cunosteam pe toti,doar cateva persoane restul fiind cunostinte cu ceilalti.
Un baiat al carui nume nu am reusit sa il aflu a luat cheile masinii mele(nu stiu ce a vrut sa faca) si a condus masina in parcarea dintre blocuri unde a acrosat minor 2 alte masini.Cand am realizat ca imi disparusera cheile evenimentul sa petrecut deja,am coborat,am luat cheile masinii si intre timp el a fugit,a fost un martor care a anuntat politia si eu panicat am plecat de acolo,consumasem alcool si imi era frica sa nu ma bage pe mine ca vinovat,a doua zi m-am dus la sectia de politie si am declarat ca eu sunt cel vinovat dar nu ma crezut nimeni si a spus ca este un martor care ma cunostea si ca nu eu am condus.Acum....nu reusesc sa dau de acel baiat ca toata lumea il ascunde...Eu ce as putea pati?....as fi de acord sa repar cele 2 masini ca avariile sunt mici,dar domnul care se ocupa de caz insista sa aflu cine a fost acel individ....Ceva pareri?
Va multumesc
Va multumesc mult,s ar putea sa ii "supar" pe domnii de la politie dar nu vad de ce as face atat de mult rau unui om,doar pe baza unor vorbe,eu credeam ca e pur si simplu o discutie prieteneasca.
Va multumesc mult si va doresc o seara buna
Buna seara,

Sava povestesc pe scurt,am cunoscut un baiat care se ocupa cu vanzarea de marijuana prin cineva.Am apelat la respectivul de 2 ori si cam atat,ultimul contact fiin de 1 luna.Astazi primesc un telefon in care sunt chemat la politie in cazul unui dosar penal,sunt condus intro camera unde erau cativa saci cu marijuana...lool.Sunt intrebat daca il cunosc pe cutaresc..xxx...eu zic nu stiu cine e(il stiam doar dupa porecla)si dupa aud porecla si zic da il stiu.Imi zic domnii stiu ca ai luat de la el,l am prins in fapt uita te aici,cat ai luat de la el.Eu ca fraierul raspund ca am luat de 2 ori putin de tot,pentru mine,nu eram constient de gravitatea faptei,eram cu capul in nori.Dupa imi cer sa scriu o declaratie cu tot ce am zis si sa o semnez,la auzul acestor cuvinte am zis ca nu voi face asta,era doar o discutie prieteneasca,si am cerut sa vb cu avocatul meu.Am zis ca nu pot sa declar asa ceva ca ii fac rau acelei persoane.A ramas ca revin maine cu avocatul si cu declaratia mea.Inspectorul era foarte convins ca voi declara ceea ce trebuien sa declar si ma lasat sa plec,Intre timp au fost 2 pers cu care au terminat foarte repede....Acum intrebarea mea este,ce risc in momentul de fata?tin sa precizez ca nu am semnat nimic dar de fata cu cei 2 am recunoscut ca am cumparat de la respecticul...orice raspuns din partea cuiva imi este de folos.

Va multumesc