avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate Veron1

Activitate Veron1

Cristian Sandor a scris:

Cam 400, 500 lei max/zi de îngrijire medicală. Nu va luați după unii si alții pt ca mulți avocați promit marea cu sarea si in instanța va treziți ca ieșiți in pierdere in final.

Dvs. pomeniti de pierdere, care ar fi acea pierdere? Din cate stiu eu pierzatorul plateste si cheltuielile de judecata + daunele morale (estimate cum ati zis).
Poate gresesc ...
Asiguratorul mi-a platit reparatia autoturismului. Asigurator este City Insurance.
Am actionat in judecata mi-a dat clasare in penal ca fiind nefondata iar acum merg in instanta civila. Cat dureaza un astfel de proces si care sunt sansele mele de despagubire? Va multumesc.
Va rog sa-mi spuneti ce voi obtine intr-un proces intentat unui sofer care a intrat in spatele autoturismului meu. Din acest accident am obtinut certificat medico legal 8-10 zile pentru un tcc. Vina ii apartine in totalitate (aceasta fiind verdictul politiei). In urma accidentului am fost nevoit sa-mi vand masina cu un pret mult mai mic. Am recomandari de la medic sa fac RMN. Cand am vrut sa stau de vorba cu vinovatul accidentului acesta nu a vrut sa ajungem la vreo intelegere materiala.