avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Activitate BekaDavid

Activitate BekaDavid

Stiu ce inseamna viol
Buna dimineața
Am problema destul de delicata,fiica mea a fost violata si faptasul și-a recunoscut vina dar este minor si este arestat. Incidentul s-a petrecut la Iași acum avem pe rol procesul. Nu stiu ce trebuie sa fac. Va multumesc din suflet.
A batut fetita cand avea 8 luni.Vrea sa imi ia copii si sa ii dea la stat despre ce tata vorbim... de trei weekenduri ii ia la el pana atunci nu ii era dor de copii
Dar vi se pare normal sa vina in fiecare zi sa ma sicaneze si in fiecare weend sa ia copiii,fara drept de vizită. Am treisprezece certificate medico-legale si un ordin de protectie.Are probleme cu alcoolul plus amenzi de la politie.
Dar nu scrie nicaierea de dreptul la vizita si nici nu scrie ca trebuie sa il pot suporta sicanele in fiecare zi daca nu are program de vizita doar atat scrie ca avem custodie comună
Are rosu in gat si are temperatura si ii dau antibiotic. Copii au 6ani si respectiv 4 ani
Nu are program de vizita
Am doi copii minori si in urma divorțului am custodie comuna cu tatal copiilor nu sunt in relații bune .El vine oricâte ori are chef chiar in fiecare zi .In momentul acesta unul din copii este f bolnav,chiar si asa il vrea la el.El are probleme cu alcoolul si cu toate astea trebuie sa il dau.Cum ma sfatuiti sa procedez?