avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna dimineața Am problema destul de delicata,fiica ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna dimineața Am problema destul de delicata,fiica mea a fost ...

Buna dimineața
Am problema destul de delicata,fiica mea a fost violata si faptasul și-a recunoscut vina dar este minor si este arestat. Incidentul s-a petrecut la Iași acum avem pe rol procesul. Nu stiu ce trebuie sa fac. Va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: BekaDavid , utilizator 14:47, 21 Octombrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Trebuie sa stiti ca viol este prin utilizarea fortei, amenintarea cu forta sau prin santaj. Relatii sexuale liber consimtite nu constituie viol.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2020
tgeorgescu, utilizator
Stiu ce inseamna viol

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt santajata si amenintata helpmeplease helpmeplease Un baiat are poze cu mine dezbracata si ma ameninta ca o sa le faca publice daca nu fac ce vrea el.(momentan este plecat in Anglia,dar cand o sa vina acasa ... (vezi toată discuția)
Sex între minori Andutzu0200 Andutzu0200 Buna ziua(sunt un baiat cu varsta de 13 ani)si prietena mea are tot 13 ani,ar fi in regula,din punct de vedere legal sa intretinem relati sexuale,daca ati ... (vezi toată discuția)
Cat timp dureaza ca un dosar de la parchet sa intre pe rol? andreeapurcarea andreeapurcarea O persoana a fost violata,pt a savarsi aceasta infractiune inculpatul a mai savarsit si alte infractiuni:violare de domiciliu,amenintare.La faza locului a ... (vezi toată discuția)