avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Activitate Vali 2017

Activitate Vali 2017

Care obligatii?Daca si le ar asuma...dar cand vezi copilul o data pe an si nu are nici o reactie fata de tine de parca ai fi un strain..si cand necesitatiile copilului sunt multe(afterschool,cursuri ,diferite activitati,diverse probleme medicale de care nu intreaba niciodata) si cea ce este si mai important afectiunea de tata si ...nu participi...Scuzati-ma ,dar tata nu te numesti doar facand un copil,tata te face cresterea lui in mod bun si benefic pt a creste din copil un adult sanatos si cu un viitor ,cea ce face sotul meu(pe care copilul il considera tata si pe buna dreptate) impreuna cu mine.
Multumesc frumos.Insa am omis sa va spun ca tatal biologic nu este de acord!
Exista cineva care ma poate ajuta pentru obtinerea schimbarii numelui copilului fara acordul tatalui?Multumesc.
Ce sanse de reusita ar fi? :)
Buna seara,
Doresc sa stiu daca ma puteti ajuta intr o problema:doresc schimbare nume copil minor ,nascut dintr un concubinaj la sfarsitul caruia a ramas custodie exclusiva mie.Intre timp m am recasatorit si doresc ca si copilul sa poarte numele actualului sot(el a crescut o de la varsta de 3 ani,acum are 8,)ii este profesor la scoala unde, fetita dorindu si acelasi nume cu noi ,isi scrie pe lucrari ca o cheama ca pe el,copii o intreaba la scoala de ce ii cheama diferit etc ,sufera pe acest aspect.Exista posibilitatea pe cale administrativa sa schimbam numele sau macar o reunire de nume ?
Multumesc anticipat!