In seara aceasta am fost nevoită sa chem poliția. In urma încercării mele repetate de a discuta cu mama băiatului , bunica și respectiv mama au devenit agitate ,m-au bruscat , înjurat și m-au amenințat cu bătaia atât pe mine cât și pe bona fetei. M-au prins in scara blocului ;fiind de mâna cu fata nu am putut avea o reacție decât una de panica. Polițistului i-a spus ca a auzit ea când am spus ca îmi pare rău ca am născut copilul , ca am un comportament de nebuna( menționez ca locuim in același bloc) și ca mint referitor la ceea ce am reclamat. Discuțiile cu poliția s-au întâmplat in același parc cu foarte multe persoane de fata. Mâine ma duc la poliție sa fac plângere . Am temei legal?
Am discutat dar ni s-a răspuns ca nu își pot certa copilul pt ca nu vor sa îl traumatizeze, Ei nu își cresc copilul pedepsind-ul. O țin separată de el cât se poate dar sunt momente cana se întâlnesc sau o vede si atunci încep necazurile.
Legal ce se poate face când un copil ( fata) de 2 ani este agresat ( lovit cu palmele, împins , alergat prin parc pt a fi pălmuit) de către un alt copil ( băiat) de 3ani iar părinții acestuia nu intervin și nu ii atrag atenția , se fac ca nu îl observa? S-a întâmplat pana acum de 5 ori , de fiecare data părinții au ignorat comportamentul băiatului .
S-a discutat cu părinții băiatului de fiecare data dar fără nici un rezultat.
"Acțiunea" se petrece in parcul din spatele blocului , unde toți avem dreptul sa ne lăsam copiii sa se joace .