avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Copil agresiv, părinți fără reacție. Cum se ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Copil agresiv, părinți fără reacție. Cum se poate rezolva aceasta problemă?

Legal ce se poate face când un copil ( fata) de 2 ani este agresat ( lovit cu palmele, împins , alergat prin parc pt a fi pălmuit) de către un alt copil ( băiat) de 3ani iar părinții acestuia nu intervin și nu ii atrag atenția , se fac ca nu îl observa? S-a întâmplat pana acum de 5 ori , de fiecare data părinții au ignorat comportamentul băiatului .
S-a discutat cu părinții băiatului de fiecare data dar fără nici un rezultat.
"Acțiunea" se petrece in parcul din spatele blocului , unde toți avem dreptul sa ne lăsam copiii sa se joace .
Ultima modificare: Duminică, 24 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Nes Elena , utilizator 20:41, 23 Septembrie 2017
Buna seara,
Discutați cu părinții băiatului sau evitați sa mai stați cu copilul dumneavoastră (fata) lângă acel băiat.
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2017
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Am discutat dar ni s-a răspuns ca nu își pot certa copilul pt ca nu vor sa îl traumatizeze, Ei nu își cresc copilul pedepsind-ul. O țin separată de el cât se poate dar sunt momente cana se întâlnesc sau o vede si atunci încep necazurile.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In speta dv de fata invocata traumatizare nu poate fi pusa in discutie
Ar trebui ca parintii baiatului sa dea dovada de responsabilitate ,sa educe copilul sa se comporte ,astfel incat sa nu cauzeze prejudicii fizice,psihice celor cu care interactioneaza
De vreme ce parintii baiatului sunt reticenti ,este evident ca nu puteti realiza o conexiune favorabila si orice demers amiabil nu va fi posibil
Incercati sa analizati oportunitatea sa indepartati ocaziile de a interactiona cu baiatul-fie schimband programul de plimbare,fie locatia
In seara aceasta am fost nevoită sa chem poliția. In urma încercării mele repetate de a discuta cu mama băiatului , bunica și respectiv mama au devenit agitate ,m-au bruscat , înjurat și m-au amenințat cu bătaia atât pe mine cât și pe bona fetei. M-au prins in scara blocului ;fiind de mâna cu fata nu am putut avea o reacție decât una de panica. Polițistului i-a spus ca a auzit ea când am spus ca îmi pare rău ca am născut copilul , ca am un comportament de nebuna( menționez ca locuim in același bloc) și ca mint referitor la ceea ce am reclamat. Discuțiile cu poliția s-au întâmplat in același parc cu foarte multe persoane de fata. Mâine ma duc la poliție sa fac plângere . Am temei legal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Maltratare psihica, ocazional agresiune fizica, mama vitrega denisa77 denisa77 Buna ziua! La divort, fata mea a ramas in custodia tatalui ei, la varsta de 6 ani, acum avand 16. Ulterior, eu am plecat din tara, intr-un final fostul sot ... (vezi toată discuția)
Rele tratamente aplicate minorului stelamocanu stelamocanu buna seara sunt intr-o situatie foarte delicata legata de copilul meu minor ( baiat 12 ani ). Sunt divortata de 6 ani, cresc copilul singura, insa acesta ... (vezi toată discuția)
Unde sa-r incadra urmatoarea fapta. ContSters75393 ContSters75393 Ieri un grup de 4-5 persoane de sex masculin consumau bauturi alcoolice in fata curtii unui vecin de-al lor.Afara pe acolo pe linga acest grup se jucau sicei ... (vezi toată discuția)