Buna ziua! Fi-ti va rog amabili si indrumatima!
Am decis sa divortam la notar. Avem impreuna o fetita de 11 luni si jumatate. In tot acest timp nu a contribuit la cresterea ei doar 2 pachete de scutece , o crema de fundulet si o cutie de lapte. Ok trecem peste... Am locuit impreuna, la mama, numai ca mama a pierdut apartamentul la banca... de aici probleme... am stat in chirie... cearta scandal, batai...ne-am despartit, s-a dus la familia lui. Ne-am impacat dupa cateva luni si am ramas insarcinata... nu a durat mult si iar certa scandal loviri( dependent de a face ce vrea fara asi asuma responsabilitati da sot ), sarcina a decurs , multumesc lui D-zeu foarte bine, chiar daca intre noi dragostea se stingea... dupa ce am nascut , am descoperit ca el avea o relatie de 6 luni cu o vecina... be-am certat, ne-am batut... a plecat... dupa 5 luni la insistente mele s-a intors"acasa"... ne-am schimbat locuinta,(tot cu chirie) dar nimic sa fie un nou inceput... am incercat, am plecat in vacanta o saptamana in Italia, la mama, ne-am cumparat o masina( cu credit) dar el tot cu prioritati si probleme(adica/ de ce sa platesc eu chiria ca eu am casa, ce tu nu ai bani... sti ceva trebuie sa fac actele la masina... pretexte) nu stiu de ce am tot sperat ca o sa fie bine si ca va contribuii la cheltuielile casei, ca va petrece trimpul cu noi...
Vreau sa divortez din mai multe motive... 1batai-am un certificat medico-legal
2 curvasarie
3 lipsa timpului si atentie fata de copil.
Nu doresc pensie alimentara in schimb doresc custodie totala... cum nu s-a ocupat pana acum nu se va ocupa nici in viitor
Exista sansa sa castig prin notariat custodia totala? El vrea custodie comuna cu domiciliul copilului la mine... a spus ca dupa ce isi rezolva probleme o sa se ocupe si de fata...(daca asta ma preocupa- cuvintele lui)