avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ! Divort la notariat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ! Divort la notariat

Buna ziua! Fi-ti va rog amabili si indrumatima!
Am decis sa divortam la notar. Avem impreuna o fetita de 11 luni si jumatate. In tot acest timp nu a contribuit la cresterea ei doar 2 pachete de scutece , o crema de fundulet si o cutie de lapte. Ok trecem peste... Am locuit impreuna, la mama, numai ca mama a pierdut apartamentul la banca... de aici probleme... am stat in chirie... cearta scandal, batai...ne-am despartit, s-a dus la familia lui. Ne-am impacat dupa cateva luni si am ramas insarcinata... nu a durat mult si iar certa scandal loviri( dependent de a face ce vrea fara asi asuma responsabilitati da sot ), sarcina a decurs , multumesc lui D-zeu foarte bine, chiar daca intre noi dragostea se stingea... dupa ce am nascut , am descoperit ca el avea o relatie de 6 luni cu o vecina... be-am certat, ne-am batut... a plecat... dupa 5 luni la insistente mele s-a intors"acasa"... ne-am schimbat locuinta,(tot cu chirie) dar nimic sa fie un nou inceput... am incercat, am plecat in vacanta o saptamana in Italia, la mama, ne-am cumparat o masina( cu credit) dar el tot cu prioritati si probleme(adica/ de ce sa platesc eu chiria ca eu am casa, ce tu nu ai bani... sti ceva trebuie sa fac actele la masina... pretexte) nu stiu de ce am tot sperat ca o sa fie bine si ca va contribuii la cheltuielile casei, ca va petrece trimpul cu noi...
Vreau sa divortez din mai multe motive... 1batai-am un certificat medico-legal
2 curvasarie
3 lipsa timpului si atentie fata de copil.
Nu doresc pensie alimentara in schimb doresc custodie totala... cum nu s-a ocupat pana acum nu se va ocupa nici in viitor
Exista sansa sa castig prin notariat custodia totala? El vrea custodie comuna cu domiciliul copilului la mine... a spus ca dupa ce isi rezolva probleme o sa se ocupe si de fata...(daca asta ma preocupa- cuvintele lui)
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:59, 22 Septembrie 2017
Nu aveti cum sa,, castigati'' custodia totala prin notariat ,desfacerea casatoriei la notar se realizeaza doar daca cadeti de acord pe toate aspectele,autoritate parinteasca,drept de vizita,pensie de intretinere,in caz contrar singura varianta este instanta.Aveti suficiente motive pt
a obtine divort din culpa exclusiva a sotului pt ,,custodie'' totala este mai greu.
Ultima modificare: Vineri, 22 Septembrie 2017
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia daca tatăl e plecat Gaby1985 Gaby1985 Buna ziua,in legătură cu,custodia între soti in cazul divortului;tatăl e mereu plecat in strainatate,aprox o luna plecat,doua sapt acasa,si vrea custodia ... (vezi toată discuția)
Buna. doresc sa depun actele de divort. sotul este de acord si ... CristianaH CristianaH Buna. Doresc sa depun actele de divort. Sotul este de acord si el. Nu ne intelegem in ceea ce priveste custodia celui mic. Eu speram la o custodie comuna,sa ... (vezi toată discuția)
Divorț cu minor. Îmi poate lua soțul copilul de 10 luni dacă plec de la el ? Diana Andreea Vasile Diana Andreea Vasile Buna ziua.sunt cu un bărbat de 3 ani si căsătoriți de anul trecut din august.avem împreună un băiețel de zece luni . de un an soțul s-a schimbat ... (vezi toată discuția)