Multumesc! in statut nu am precizat nimic de stampila, dar dupa infiintare am hotarat sa ne facem una. La banca nu ne trebuie dar mai sunt unele institutii care cer utilizarea stampilei. Din cele spuse de dvs mai sus inteleg ca nu este nici o problema daca am schimbat stampila, deoarece nu era precizat in documenetele de infiintare.
Buna ziua! Cum se stabilește salariul echipei unui proiect finanțat de o fundație? Dacă finantarea e de 300 000 de lei cât ar trebui să ia managerul de proiect?
Buna ziua. Am înființat un ONG și am făcut o stampila dar nu îmi place cum a ieșit simbolul de pe stampila. Nu am fost încă la bancă să deschid contul. Pot realiza alta stampila cu alt simbol și să o păstrez și pe această? Sau trebuie să o distrug? Trebuie să menționez undeva că am alta ștampila? Mulțumesc!
Buna ziua. Am înființat un ONG și am făcut o stampila dar nu îmi place cum a ieșit simbolul de pe stampila. Nu am fost încă la bancă să deschid contul. Pot realiza alta stampila cu alt simbol și să o păstrez și pe această? Sau trebuie să o distrug? Trebuie să menționez undeva că am alta ștampila? Mulțumesc!
Pot infiinta un ONG pe educatie daca sunt angajata la stat in invatamant și să am calitatea de membru fondator plătit? nu aș intra in conflict de interese dacă aș face proiecte cu școala in care lucrez? Multumesc!