avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare ONG

Pot infiinta un ONG pe educatie daca sunt angajata la stat in invatamant și să am calitatea de membru fondator plătit? nu aș intra in conflict de interese dacă aș face proiecte cu școala in care lucrez? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 00:43, 24 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti fi si fondator si membru simplu in asociatie si membru in organele ei de conducere sau control, si cu activitate neremunerata si cu activitate remunerata, cum decide asociatia (si daca are fonduri sa va remunereze). Nu conteaza din acest punct de vedere ca sunteti si cadru didactic... Ca sa nu fie conflict de interese, ar trebui ca nu Dvs. sa luati decizii in asemenea situatii, ci persoane supraordonate dvs. sau organele colective de conducere... daca faceti parte din ele trebuie sa nu participati la luarea acelor decizii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Remunerare membri ong prin procent sponsorizări Saul_G Saul_G Bună seara! Exercit o funcţie de conducere în cadrul unui ONG şi împreună cu colegii mei dorim să sporim fondurile asociaţiei, în principal prin ... (vezi toată discuția)
Srl membru fondator ong eudia eudia sunt administratorul unic al unui SRL si doresc sa deschid un ONG in care vreau ca membrii fondatori sa fie: SRL -ul, eu si inca o persoana. Este posibil acest ... (vezi toată discuția)
Ca singurul membru fondator al unei fundații pot avea salariu? Ion Deleacu Ion Deleacu Bună ziua, Ca singurul membru fondator al unei fundați cum pot fi plătit? Pot avea salariu? Mulțumesc (vezi toată discuția)