avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Activitate dark_angel_love12

Activitate dark_angel_love12

Mi-a fost inmanat doar un proces verbal si atat , acuzatia ar fii ca am consumat si ca as fii detinut . Nu s-au gasit asupra mea nimic deoarece nu am detinut vreodata . Am declarat la ancheta ca nu am detinut niciodata .
Am inteles , insa asteptam o concluzie in mare a ceea ce as putea patii. Pe internet am gasit multe variante in care s-ar putea solutiona si nu am inteles prea bine in ce mod s-ar putea incheia dosarul.
Problema este ca am cautat pe net despre acel dosar penal iar la partea inculpata nu imi apare numele , insa cei ce au fost arestati preventiv la domiciliu au fost instiintati ca le este interzisa comunicarea cu oricare dintre martori sau coinculpati unde imi apare numele in acea lista . Aici nu sunt sigur ce calitate am . Va multumesc frumos pentru raspuns!
Buna ziua , in urma cu 2 luni am fost luat de acasa printr-un mandat de aducere de catre organele de politie si dus la sediul D.I.IC.O.T pentru a fii anchetat intr-un dosar de trafic de droguri de risc (cannabis) din care facea parte un vechi prieten . Acolo am fost audiat de catre procuror in legatura cu dosarul , am recunoscut faptul ca am consumat de 2 maxim 3 ori in viata , nu am detinut asupra mea astfel de lucruri niciodata si nu am platit pentru asa ceva . Am spus ca acea persoana mi-a dat de la el 3-4 "fumuri,, si asta a fost tot , in rest nu am avut vreo legatura , a fost o criza adolescentina cu toate ca eram proaspat major si curiozitatea a fost mai mare decat gandirea lucida a situatiei. Am primit 2 foi de la procuror in urma audierii cu titlul de proces verbal , in prima am fost pus sa semnez la suspect iar pe cea de a 2-a la inculpat . Pe cea de a 2-a foaie in care sunt pus sub calitate de inculpat scrie ca au fost constatate faptele : "in decursul lunii anului 2016 a primit cu titlu gratuit droguri de risc pentru consum propriu,, . Acum revin cu intrebarile urmatoare: , Ce as putea patii in aceasta situatie ? Nu am fost citat la nici o sedinta de instanta in termen de 2 luni de la inceperea anchetei, s-ar putea judeca in lipsa mea si as putea sa primesc ceva mai rau decat o amenda penala ?