avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Activitate balan1978

Activitate balan1978

Răspuns la discuția Cazier
amnarea s-a dispus pentru conducerea unui vehicul sub infulenta alcoolului . in 2014 mi-a fost data sentinta. Si anul acesta am fost prin din nou cu alcool la volan .. si la politie mi-au zis ca am sa fac puscarie .. desi mie pe cazierul judiciar nu imi apare nimic... si avocatul tot la fel imi spune (nu prea mai am incredere in el)
Răspuns la discuția Cazier
da.. o condamnare ramasa definitva (1 an si 6 luni 21.10.2014 definitiva) cu amnare aplicarii pedepsei .. termend de incercare(probatiune)2 ani .. pe care i-am terminat in 2016 octombrie . Mi-am scos cazierul si nu imi apare nimic pe el . desi poltistul mi-a zis ca s-ar putea sa fac inchisoare cu execture.. pt fapta mea! Fapta pe care am sarvasit-o in aprilie 2017
Discuție Cazier
Daca nu imi apare nimic in cazier.. dar am avut o infractiune acum 4 ani ma poate afecta aceasta la un procesc penal .. sau inseamna ca am fost reabilitat de acea infractiune trecuta?
Discuție Alcool la volan
Buna seara! Am si eu o intrebare . Acum 4 ani am fost prins cu alcool la volan (0.82 in aer.. 1.6 prima proba 1.45 a doua) am primit un an si 6 luni cu amanarea aplicarii pedepsei si 2 ani probatiune (pe care i-am terminat in noiembrie 2016) . In aprilie 2017 am avut o problema personala si m-am urcat din nou la volan baut (0.86 aer. 1.90 prima 1.75 a doua proba) as dori sa stiu daca cumva ma mai afecteaza sau nu prima condamnare? precizez ca, cazierul imi este curat.