avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alcool la volan

Buna seara! Am si eu o intrebare . Acum 4 ani am fost prins cu alcool la volan (0.82 in aer.. 1.6 prima proba 1.45 a doua) am primit un an si 6 luni cu amanarea aplicarii pedepsei si 2 ani probatiune (pe care i-am terminat in noiembrie 2016) . In aprilie 2017 am avut o problema personala si m-am urcat din nou la volan baut (0.86 aer. 1.90 prima 1.75 a doua proba) as dori sa stiu daca cumva ma mai afecteaza sau nu prima condamnare? precizez ca, cazierul imi este curat.
O sa va afecteze la individualizare, judecatorul o sa vada antecedenta dvs si probabil se va orienta catre o pedeapsa cu inchisoarea, cu suspendarea executarii sub supraveghere, posibil si pedeapsa complementara sa nu conduceti in timpul termenului de supraveghere.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal alcool Paun M Paun M Daca am condus sub influenta alcoolului si am fost prins si am avut 1.45 mg in alcoolul pur in aerul expirat ce sanctiune as primii? (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan(1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat). la ce mă pot aștepta? nimenialtu29 nimenialtu29 M-am urcat baut la volan si am condus fara abateri de la regimul rutier. Dar da, eram baut, nu am constientizat ceea ce fac, fapt pe care il regret acum ... (vezi toată discuția)
Cazier balan1978 balan1978 Daca nu imi apare nimic in cazier.. dar am avut o infractiune acum 4 ani ma poate afecta aceasta la un procesc penal .. sau inseamna ca am fost reabilitat de ... (vezi toată discuția)