avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal alcool

Daca am condus sub influenta alcoolului si am fost prins si am avut 1.45 mg in alcoolul pur in aerul expirat ce sanctiune as primii?
Formularea este total incorecta, mai ales sintagma "as primi". Nu, vei primi sigur un dosar penal in 2-3 ani si foarte probabil anularea permisului. Daca in perioada aceasta te mai sui la volan, mergi la rece.
Pedeapsa cu inchisoarea si suspendarea executarii sub supraveghere, posibil si pedeapsa complementara sa nu conduceti in termenul de supraveghere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan balan1978 balan1978 Buna seara! Am si eu o intrebare . Acum 4 ani am fost prins cu alcool la volan (0.82 in aer.. 1.6 prima proba 1.45 a doua) am primit un an si 6 luni cu ... (vezi toată discuția)
Buna Cosmin suciu Cosmin suciu Am avut un incident sambata noaptea fara vixtime doar cu dauna materiale.Alcoolemia a fost de 0,94 nu am alte antecedente, la ce pedeapsa ma pot astepta? ... (vezi toată discuția)
Condus sub influenta alcoolului ionela922 ionela922 buna ziua! tatal meu a condus un autoturism sub influenta alcoolului in luna noiembrie depistanduse o alcoolemie de 1,80 mg/l alcool in aerul expirat ,i s-a ... (vezi toată discuția)