avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna

Am avut un incident sambata noaptea fara vixtime doar cu dauna materiale.Alcoolemia a fost de 0,94 nu am alte antecedente, la ce pedeapsa ma pot astepta? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iulie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
La alcoolemia 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, valoarea in sange o sa fie aproximativ dubla.
Ar trebui sa va asteptati la o pedeapsa cu inchisoarea si suspendarea executarii sub supraveghere, posibil si pedeapsa complementara sa nu conduceti in termenul de supraveghere.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iulie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan DumanIrina DumanIrina Buna ziua! Referitor la sanctiunile aplicate in urma descoperirii unei persoane conducand sub influenta bauturilor alcoolice, imi e neclara multitudinea de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan(1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat). la ce mă pot aștepta? nimenialtu29 nimenialtu29 M-am urcat baut la volan si am condus fara abateri de la regimul rutier. Dar da, eram baut, nu am constientizat ceea ce fac, fapt pe care il regret acum ... (vezi toată discuția)
Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in ... Ionut2345 Ionut2345 Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in aerul expirat . Ulterior am fost dus la UPU pentru analize, nu au fost anumite evenimente, avarii ... (vezi toată discuția)