avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Activitate adiviz1

Activitate adiviz1

Mulțumesc pentru răspuns. Nu, vecinul nu a izolat fonic plafonul, iar bucătăria a amenajat-o în fosta boxă sau cămară, o dependință cu acces din fosta bucătărie.
Asociație de proprietari nu există, este un bloc cu un singur etaj și cu 6 apartamente, dar nu s-au organizat niciodată într-o asociație.
Sfatul dvs este de luat în seamă.
Mulțumesc!
Buna ziua,

Vecinul de sub apartamantul meu a schimbat destinatia bucatariei si a facut-o dormitor. Acum se plange ca facem galagie in bucataria noastra si ca nu se poate odihni. Bucataria noastra este. evident, deasupra fostei lui bucatarii. A facut reclamatii la politie, au venit politistii de mai multe ori, dar nu au putut demonstra ca bucataria noastra ar fi sursa unor zgomote anormale sau deranjante. Totul s-a transformat intr-o adevarata hartuire.
Va rog respetuos sa ma sfatuiti ce sa fac.
Discuție
Buna ziua,

Am cumpărat din China 14 perechi de ochelari de soare de tipuri diferite (12 tipuri) in ideea de a le examina ca modele pentru a le îmbunătăți și apoi a dezvolta o afacere. Aceste doua colete conținând obiectele menționate le-am cumpărat in nume personal, nu pe firma, și am declarat pe proprie răspundere ca nu le voi comercializa. Vama nu vrea sa le elibereze, considerând ca nu se justifica numărul de perechi de ochelari decât prin intenția de a le comercializa, și insista sa le dau documentele firmei pe care am cumpărat obiectele.
Cum sa procedez?
Cu stima,
Adrian Vizireanu
Adiviz1@gmail.com

-e de preferat să nu vă afișați numărul de telefon-