avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate mike.01

Activitate mike.01

Ce perioada trebuie sa treaca sa pot invoca perscriptia? Sunt cam 4 ani de la contract

Ideea este ca, contractul a fost prelungit in felul urmator.Am semnat un contrat pe 2 ani iar dupa un an cu palatile la zi si toate cele am fost sunat de catre Orange sa ma intrebe daca pentru cativa centi in plus sunt de acord sa mai primesc internet si minute si am fost de acord dar nu m-au instinta ca se prelungeste cu inca un an abonamentul daca fac asta.Prin urmare dupa o luna am primit contractul nou acasa cu inca 2 ani de abonament.Cand am sunat sa cer explicatii mi-au zis ca trebuia sa stiu eu asta...si ca a trecut perioada in care puteam rezilia iar daca vreau sa reziliez in momentul ala trebuie sa platesc o taxa destul de mare.
Buna ziua,

Tocmai am primit o citatie pentru a ma prezenta la Judecatorie pentru un contract de servicii cesionat de catre GetBack de la Orange.
Ce este de facut?
P.S. Problema este ca Orange a prelungit contractul abuziv acum cativa ani fara acordul meu iar eu am refuzat sa mai platesc.Mentionez ca nu este vorba de o suma mare, am avut un abonament de 14 euro cu un telefon destul de ieftin.Suma pentru care am fost dat in judecata este aproximativ 1200 lei.